Toskánsko

Itálie, Středomoří

Svatba v Toskánsku, v legendárním kraji zalitém sluncem, se zelenými kopci s vinicemi, olivovými a piniovými háji. Svatby se konají v historických městečkách a hradech, a protože je to blízko, můžete sem pozvat svou rodinu a přátele.

Toskánsko

Svatba v Toskánsku, v kraji malebných kopečků, vinic a olivových hájů, kam můžete pozvat všechny své blízké.

Cena svatebního obřadu od
Cena na vyžádání

Toskánsko

Sluncem zalité Toskánsko je srdeční záležitostí všech, kdo ho kdy navštívili. Toskánská krajina, která potěší a naplní všechny smysly, je místem pro svatbu těch, kteří se sem vrací každý rok, nebo pro které je svatba v Toskánsku velkým snem.

Prožijte svou sluncem prozářenou svatbu v Toskánsku, v malebném kraji, který jako by vystoupil z plátna italského umělce.

Toskánsko vytváří působivé scenérie: jeho pobřežní omývá modré Tyrhénské moře a jeho vnitrozemí se vlní zeleným mořem vinic, cypřišových a olivových hájů na malebných kopečcích. Mezi nimi leží půvabná městečka se starobylými hradbami z červených cihel, i velkolepá města z nejslavnějších dob italských vladařů.

Historie Toskánska se píše již více než dva a půl tisíce let a vždy byla neodmyslitelně spjatá s uměním a kulturou. Díky bohatému obchodu vzkvétal celý kraj a jeho slavná města, jako je Florencie, kolébka renesančního umění a kdysi také centrum toskánského velkovévodství. Právě zde působili jedni z největších umělců vůbec – Leonardo da Vinci a Michelangelo Buonarotti. Slavná je také Pisa a její Šikmá věž, či Arezzo, kde se vyrábí krásné šperky. Tato nejslavnější města jsou dnes místem pro velmi luxusní svatby v Toskánsku.

Svatba v Toskánsku se také může konat v některém z městeček či vesniček, která mají krásné historické svatební síně. Romantickou atmosféru pro svatbu vytváří např. Montepulciano, Pienza či Cortona a další. Svatba v Toskánsku má mnoho podob, civilní obřad může být ve středověké či zdobené renesanční radnici, ve slavnostním sále, nebo v komorní síni se staletou historií.

Svatby v Toskánsku se také mohou konat přímo pod širým nebem. Tato svatební místa jsou v Itálii velmi výjimečná, protože pro právně platnou svatbu je musí posvětit místní radnice. Romantická je svatba ve středomořské zahradě, na hradbách starobylého hradu nebo v odsvěceném chrámu pod modrým toskánským nebem.

Svou svatbu v Toskánsku můžete spojit s pobytem v některé z luxusních vil, které kdysi patřily slavným vévodům nebo umělcům. Toskánské vily, venkovské statky na samotě uprostřed vinic nebo vily u moře jsou krásným místem pro svatební cestu.

Na svatbu v Toskánsku můžete pozvat své blízké a přátele, kteří sem pohodlně dojedou autem nebo přiletí třeba jen na prodloužený víkend. Společně tak můžete oslavit vaši svatbu v Itálii přípitkem dobrého Chianti.

Vydejte se na svou romantickou svatbu v Toskánsku!

Svatby v Toskánsku se konají celoročně v historických svatebních síních.

Leden  až prosinec je Toskánsko vhodné pro svatby ve svatebních síních a od května do října pro svatby pod širým nebem.

Toskánsko je dostupné letecky cca za 1,5hod., autem cca 10 hod.
Svatba v Toskánsku, Kamenné lázně

Romantická svatba v Toskánsku pod širým nebem, to je svatba ve středověké lázeňské vesničce, jejíž centrální náměstí je tvořeno otevřeným termálním bazénem.

Cena: 48 165 Kč
Svatba v Montepulciano, Toskánsko

Svatba v Toskánsku ve světoznámém městečku Montepulciano, kde si můžete zvolit obřad pod širým nebem nebo v historické síni.

Cena: 48 165 Kč
Svatba v Toskánsku, San Benedetto

Svatba v Toskánsku pod širým nebem nedaleko moře, v krásné atmosféře bývalého kláštera. To je civilní svatba v San Benedetto.

Cena: Cena na vyžádání
Svatba v Toskánsku, Pienza

Svatba v Toskánsku v nádherném městě Pienza, které je chráněnou památkou UNESCO. Svatba se koná v historické síni.

Cena: 48 165 Kč
Svatba v Toskánsku v Santa Collina

Romantická svatba v Toskánsku v zahradách nebo ve svatební síni. To je svatba v Santa Collina, v malebném městečku mezi vinicemi a piniovými háji.

Cena: 48 165 Kč
Svatba na pláži na Elbě

Svatba v Toskánsku na pláži, na krásném ostrově s křišťálovým mořem. To je svatba na Elbě, která bude neobyčejným zážitkem pro vás i vaše hosty.

Cena: Cena na vyžádání
Ilona & Matěj

Svatba na jachtě v zahraničí Ilony a Matěje
Svatební obřad proběhl na palubě historické jachty S/Y Lady of the Wind, která i se svatebčany vyplula na moře, kde se také na palubě odehrávala svatební oslava za účasti 50 hostů

Moc děkuji. Cítím se šťastně. Byl to překrásný den, opravdu ten nejhezčí v životě … Děkuju.

Ilona
Adéla & Karel

Svatba v Toskánsku Adély a Karla v starobylé Pienze, Itálie

Dobrý den paní Bočková,
děkujeme Vám za přání a děkujeme za uspořádání naší svatby. V Pienze bylo nádherně a vše jsme si moc užili.

Hezký den

Adéla
Veronika & Tomáš

Svatba v Toskánsku Veroniky a Tomáše, Itálie, Santa Collina

Dobrý den pani Borcicka,

dakujeme za blahoželanie, vsetko prebehlo presne tak, ako sme si želali a predstavovali. Špeciálne sa chceme poďakovať Eve (naozaj bola skvela) a takisto Vam a Vasemu tímu.

Dnes sme uz odniesli doklady na súdny preklad, zajtra by sme to mali mat preložené a v stredu sa chystáme na matriku.

Vdaka aj za následnú starostlivosť, vážime si to.

Pekný večer želáme,

Veronika a Tomáš
Klára & Jan

Svatba v Toskánsku Kláry a Jana, Itálie, Santa Collina

Moc děkujeme. Vše proběhlo krásně <3

Klára
Monika & Milan

Svatba v Itálii Moniky a Milana v toskánské Pienze

Ďakujeme celej agentúre za organizáciu našej svadby v Taliansku. Pani Hana bola vždy na telefóne. Keď sme niečo potrebovali bola non-stop k dispozícií. Všetko prebehlo tak ako malo. Boli sme so všetkým spokojní, od svadobného obradu až po fotenie a obed. Najviac nás prekvapila krásna torta s postavičkami a lietadielkom (hlavne ženích mal veľkú radosť z lietadielka 🙂 Taktiež ďakujeme pani Eve, ktorá nám pomáhala so všetkými detailami v Taliansku. Aj vďaka jej pozitívnej energií bol naš deň tak krásny a sme radi, že sme ju mohli spoznať. 🙂 Na našu svadbu budeme spomínať len v dobrom a agentúru můžeme len odporúčať. Prajeme Vašej agentúre veľa úspechov ❤️😊

Monika & Milan
Lenka & Radek

Svatba v Toskánsku Lenky a Radka, Itálie, Santa Collina

Dekujeme mockrat za vse!!!!
Vse klaplo a pani Eva byla super 😉
Takze ještě jednou diky 😉

Lenka a Radek
Lenka & Jiří

Svatba v Toskánsku v historické Cortoně

Ještě jednou bych chtěl poděkovat za perfektní organizaci naší svatby a profesionální přístup k celé věci především ze strany Mgr. Bočkové i ze strany Vašich spolupracovníků v Itálii, máme opravdu nezapomenutelný zážitek, který splnil všechna naše očekávání. Děkuji.

Jiří
Romana & Pavel

Svatební obřad proběhl během dovolené v Toskánsku v Itálii v historickém městečku Citta della Pieve

Svatební obřad proběhl během dovolené v Toskánsku v Itálii v historickém městečku Citta della Pieve.

Vladislava & Martin

Svatba v Itálii Vladislavy a Martina v Toskánsku pod širým nebem

Vladislava a Martin si přáli svatbu v Itálii pod širým nebem. Vybrali si nádherné zahrady v historickém městečku, v srdci Toskánska. Na svatbě pod azurovým nebem nechyběli blízcí a přátelé novomanželů, včetně jejich domácích mazlíčků 🙂
Novomanželům blahopřejeme!

Svatební fotky pořídila naše svatební koordinátorka na mobil 🙂

Dominika & Michal

Svatba Michala a Dominiky v Toskánsku.

Díky moc za vše, bylo to skvělé! Kytka taky super 🙂 teď se těšíme na fotky a samozřejmě užíváme Toskánska 🙂

Dominika

Reference:

Ilona & Matěj
Více
Sledujte naše novinky
Rychlý dotaz

    Kontakt
    CZ +420 226 633 396
    SK +421 221 025 221
    Po – Pá: 10:00 – 17:00
    Svatba v zahraničí a svatební cesta
    Místa pro svatbu v zahraničí
    Místa pro svatební cestu
    O společnosti
    Úvod | O nás | Postup pro svatbu v zahraničí | Blog Sbaleno do ráje | Informace pro akcionáře | Kontakty