Lenka & Štefan

Romantická svatba na Bibione s loďkou Lenky a Štefana

Dobrý den Hani.
Mám velkou potřebu Vám poděkovat. Svatba ve vaší režii byla dokonalá a domyšlena do posledního puntíku. Všichni jsme z toho dne nadšení ještě dne a do smrti na to nezapomeneme. Vaše kolegyně Magda byla velmi milá a ochotná. Měli jsme občas problém dorozumět se s paní fotografkou, ale paní Magda hned přispěchala na pomoc a překládala… Věděli jsme do detailu o všem, co se bude dít a jak se to bude dít. No bylo to jedním slovem dokonalé. Jediná malá chybička byla v restauraci. Zřejmě zapomněli, že jsme nechtěli jejich rybí menu, ale masové. Manžel se svědkyněmi se rozhodli tedy ryby zkusit a moc jim chutnalo, já bohužel rybu sníst nedokážu, ale číšník, který se o nás staral byl velice všímavý. Okamžitě si všiml, že ryby nejím a nařídil změnu mého menu, takže nakonec vše bylo v pořádku.
Mám na Vás ještě dvě prosby, první se týká naší večeře. Nakonec jsme dostali nápoj – dle obsluhy aby nám vytrávilo. Byla v něm vodka a kokosové mléko a chutnal myslím po jablkách. Byl výborný a všichni bychom ho chtěli ochutnat znovu, ale bohužel jsme zapomněli jeho název. Myslíte, že by bylo možné nějakým způsobem zjistit, co to bylo za nápoj?
My dodáváme, že to byla kokosová vodka se zlatými lístky 
(…) Paní fotografka byla skvělá. Byli jsme velice nadšení, ostatně jako ze všeho. Hotel, obsluha, fotografka, paní Magda, kapitán, obřad, no prostě všechno bylo naprosto dokonalé… Mockrát Vám děkuji, již jsem na Vás dala kontakt dvěma mým kamarádkám, které se plánují vdávat a byly unešené z mého vyprávění.
Díky Vám na naši svatbu budeme do smrti s láskou a slzami v očích vzpomínat. Ještě jednou obrovské díky všem, kteří se na tom podíleli.

Lenka
Sledujte naše novinky
Rychlý dotaz

    Kontakt
    CZ +420 226 633 396
    SK +421 221 025 221
    Po – Pá: 10:00 – 17:00
    Svatba v zahraničí a svatební cesta
    Místa pro svatbu v zahraničí
    Místa pro svatební cestu
    O společnosti
    Úvod | O nás | Postup pro svatbu v zahraničí | Blog Sbaleno do ráje | Informace pro akcionáře | Kontakty